Onsdag 28 oktober

Oj, så slarvig jag blivit med att uppdatera....

Träffen i Göteborg gick jättebra, tror alla blev nöjda. Är så roligt och givande att träffas. Sen är det klart lite blandade känslor hos de föräldrar som inte har sina barn kvar. Ett barn med samma diagnos som Love gick bort 3 månader gammal och förstår att det känns konstigt för dem att sen träffa Love som nu är 16 månader. Vad är det som gör att vissa barn orkar och vissa inte?

Vilken skillnad det är på barnen även om de har liknande diagnoser. Både Tindra och Linnea sover bra på nätterna och är mer nöjda på dagarna. Love var HELT klart mer högljudd än dem, stor skillnad!!! Har funderat mycket på vad det kan bero på, att Love skiljer sig så mycket. Vet jag läst om en flicka i USA som också var mycket missnöjd hela sitt första år men blev sen fram till hon gick bort en glad och nöjd liten tjej. Många gånger är det nog så att Love helt enkelt bara har sina ljud för sig men han kan ju låta mer eller mindre nöjd liksom.... Fast det är inte konstigt att han ibland har ont i sin kropp men tanke på hur lite dessa barn rör sig jämfört med ett friskt barn.

Men förstår nu att det många gånger är svårt som för försäkringskassan att ta beslut, man kan inte gå på att de har samma diagnos då de kan ha mycket skilda behov. Jag vet inte vad jag skulle göra utan assistenterna medan Tindras familj bara har hjälp när föräldrarna jobbar.

Tindra är SÅ duktig. Satt så fint själv och äter jättebra. Skrattar typ jämt! Linnea är också duktig och skrattar nästan jämt :). Kul att få se dem igen!!!

Annars sov Love ganska illa i Göteborg så tur att Anna var med. Sov på kvällarna och var vaken från 01.00 med en liten powernap vid 05.00 =)

Leon har lekt bra med sina kusiner men ibland får stackars Tyra inte vara med. Men med Tilde är det aldrig nåt bråk, så himla skönt att de leker fint i timmar. Märks att hon blivit stora tjejen!

I måndags ringde de från dagis att Leon ramlat så fick hämta honom och åka till tandläkaren. Mutade med en leksak på maxi efter så det gick hyfsat bra att titta i hans mun. Bara en blödning vid ena tanden så ska hålla uppsikt och komma tillbaka på måndag men blir nog inte värre än så. Väl på maxi kollar han länge och väl igenom leksakerna. Hittar en playmoborg som han vill ha för 500 kr.
-nja,,,Leon den är lite....hmmm...för stor... (underförstått: för dyr)
-men mamma, jag kan bäa den...

Det kan man ju bara inte motstå så nu är han stolt ägare av en fin borg!

Igår hade vi personalmöte för första gången. Gick bra tycker jag. Alla verkar nöjda med sitt arbete och det känns ju bra för oss.

På eftermiddagen fick Leon sprutan mot svininfluensan. Gör nog lite ont för han blev ledsen en stund.

Imorgon kommer specialpedagogen och en från syncentralen. Får se hur vi går vidare med synen.

Ha det fint alla!

Kommentarer
Postat av: Malin & Tindra

Hej!!

Vad härliga kommentarer om Tindra! Det tackar vi för :-D

Tindra sov också dåligt i Göteborg och innan vi var hemma på söndag kväll hade vi nog full shå med tjejen :-) MEN om man vaknat kl 04.00 och kommer hem kl 23.15 så tycker jag att man får vara arg!



Idag började det mitt i allt blöda ur Tindras öra och hon började gråta :-( Så nu har vi varit och träffat läkaren. Fick antibiotika till det örat som inte blödde för där var det öroninflammation. Det blödande örat kunde han inte göra nåt åt för han såg inget och när han grävde i det så blev Tindra arg. Så han skrev remiss till öronpoli så i morgon skall vi ringa dem och fråga när vi får komma dit. De misstänker i alla fall att endera röret lossnat eller att trumhinnan sprack så det reder väl upp sig efter att de fått det putsat på öronavdelningen.



Hoppas ni haft en bra helg!! Hälsa Love! Han var ssåååå söt :-) OCh så skulle han ju kunna visa Tindra lite mer hur man får ljud ur munnen :-D

2009-11-01 @ 21:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0