Onsdag 21 oktober

Har varit trött idag. Hade en trevlig kväll hos Fia igår med Nilla, Nina å Josse med. Mycket gammalt festa å hästa prat =). Alltid kul att träffa dem!

Idag skulle vi haft en intervju men hon som skulle komma blev sjuk, lite tråkigt. Hade varit skönt att ha vikariatet färdigt. Får se om hon kommer en annan dag.

Love har varit ganska gnällig idag med men tycker han är rejält svullen i munnen så är nog ett par tänder till på g. Trodde de skulle bli sneda men de ser så fina ut!!!

Vi gick ut en runda vid middag och då somnade han jättegott i vagnen. Annars har han varit missnöjd de sista gångerna vi gått ut.

Inatt sover han hos Kerstin så hoppas han inte krampar då Daniel jobbar natt så i så fall får vi springa här upp och ned mellan husen jag och Kerstin...:)

Imorgon bitti blir det resa till Karlshamn för Love ska vaccineras mot svininfluensan, hoppas det går bra!

Idag ville Leon att Mia skulle komma men blir nog nöjd för hon kommer till Love imorgon och är här hela kvällen.

Ha de!

Kommentarer
Postat av: Malin & Tindra

Hej!

Var inne och läste. Tror det är över en vecka sedan jag var in sist. Hoppas det blir bättre med kramperna, vi brukar ringa sjukhuset om Tindra krampar 2 dagar i rad och så brukar vi höja medicinen och det brukar hjälpa för Tindra men det är ju såklart olika mellan olika barn.

När jag kom hem från arbetet igår hade Tindra bitmärken på kinden :-) Emma hade tydligen suttit och pussat Tindra och så hade Tindra tyckt att det räckte så hon rev Emma i håret så det lämnade lite hår i handen och då blev Emma arg och bet Tindra i kinden :-) Så då fick Charlotte sitta och trösta båda två samtidigt... haha.

Skall bli så kul att träffa er och Love på lördag!!

2009-10-22 @ 18:52:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0