magplask :(

Idag var första dagen på våra nya liv- en normal vardag med ett handikappat barn. Ingen säger att det är lätt, men vi ska inte ge oss utan kamp ;)

Love fick följa med till lucian. Leon ville inte dit alls så det började kanon... Väl där vill Leon klart inte gå i tåget utan får sitta med Daniel istället. (men var 2 barn till som gjorde detsamma så inte bara vår unge...) Love var så där lite smågnällig som han kan vara när han inte riktigt vet om han vill äta, sova eller vara vaken. En som satt bredvid mig tittade ett par gånger som att -ska du inte gå ut?? (vilket man ju brukar göra med gnälliga ungar). Vet inte om jag kanske feltolkade men kändes lite så. Men nu är Love redo för världen så bäst för världen att vara redo för honom och då får man ta honom för vad han är, med ljud och allt!

När jag pratade med läkarna om livslängden när Love var nyfödd menade de att barn som Love kanske skulle leva längre om man satte dem i en glasbubbla som skyddade mot alla smittor. Men vad för liv skulle det vara? Är väl egentligen lite så jag gjort, att han skyddats i lilla bubblan här hemma men nu är det slut på det. OK, får öka lite efterhand så klart. Behöver ju inte följa med till ett stort köpcenter så här direkt men kommer bli mer och mer :)

Sen hade vi 4 intervjuer. Den första verkade jättebra, så kändes så skönt att nu har vi äntligen nån! MEN...så säger hon -måste bara säga att jag är gravid i v 14, bara så ni vet... MAGPLASK. Rejält.

Men de var helt ok alla idag så kommer nog träffa 2 av dem hemma för att helt känna mig trygg i den vi väljer.

Imorgon kommer logopeden för att visa 2 av assistenterna hur man ska mata Love när han ska ha smakportioner. Har slarvat lite med det sista 2 veckorna men får väl dra ett vit lögn att Jodå, lite har han fått så gott som var dag...:)

Kommentarer
Postat av: jennie.k

hoppas de fixar sej me assistenterna.. o kollar nån snett.. deras problem... ja menar.. love e den han e..underbar både me ljud o allt.. =) kram

2009-12-14 @ 23:29:57
Postat av: Malin & Tindra

Hej!

Och GO Love :-D Klart han också skall se lucia! :-) Och det är ju klart när han inte är van att det är lite konstigt så jag är inte förvånad om han haft lite ljud för sig! Så är det ju med barn :-)

Vi höll oss inne när Tindra var liten också men när hon var kring 6 månader började vi nog ta med henne till stan osv. I början var det helkaos innan vi var hemma men nu för tiden går det hur bra som helst! Denna hösten har vi nog haft med Tindra till stan och sådant men kanske inte lika ofta och så har vi försökt att inte träffa så mycke småbarnsfamiljer där barnen är i dagis. Detta för att försöka undvika svininfluenssan.

Kämpa vidare, det kommer att gå bra! :-)

2009-12-15 @ 13:57:57
Postat av: Camilla

Hej!

Ni gör helt rätt som visar Love "världen"!

Försök att strunta i blickar och kommentarer.

Vi hade med Tindra på det mesta men undvek att åka med henne på Maxi och sånt.



Hoppas nu att det blir bra med assistent!



Hälsningar från ett snöigt Västerås



Stor kram till kämpar Love

2009-12-16 @ 10:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0