kramper, kramper, dessa eländiga kramper

Idag började jag dagen med ett samtal till VitaNova så nu jobbar vår nya assistent inte kvar. Känns bra även om det blir jobbigt med ny annons, nya ansökningar och nya intervjuer. Men vi biter ihop och tar nya krafttag! I vanlig ordning kommer nog våra fantastiska vikarier hjälpa oss till vi har en ny!!!

En annan mamma jag har kontakt med på nätet hade med fått säga upp en assistent nu. Den hade sovit under brukarens (5åring med cp-skada) middagsvila. Sonen hade varit vaken men tyst så mamman hade gått in och hämtat honom utan att assistenten vaknat. DET var kyligt =)

Igår kväll krampade Love och i eftermiddags hörde jag ett konstigt ljud från hans säng och visst krampade han. Stackarn. Det som var konstigt var att han var så lugn hela tiden. Annars brukar han bli jätteledsen när krampen börjar släppa och han drar efter andan. Och blir gärna sen orolig efter. Men idag så bara drog han efter andan, tittade lite och efter en stund somnade han igen. Jävla eländiga skitkramper, varför kommer de denna gång? Höja medicinering? Förkylning på G???

Vid lunch kom sjukgymnasten med ståskalet och plattformen där man kan ha honom ståendes utan att behöva hålla i honom. Var ska vi förvara det...??? Love vill ha ett större rum! Hoppas han kommer trivas i det. Kommer snart lägga ut bilder men idag var han för trött. Sovit nästan hela tiden sen hon gick.

Imorgon bitti ringer Anders och jag ska säga att vi vill komma in så han får se knäet, även om det blivit bättre. Och prata lite kring kramperna och vilka fler vaccineringar han ska få- RS, den vanliga influensan, finns det mer?

Kul du hittat hit nu Marie :)

Malin- vad kul att Tindra blev så glad att kunna höra! Love blir också nöjd när man sätter i hörapparaten.

Ha det fint alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0