hoppas på en vaken natt...

Idag har vi varit en runda på HAB för att visa ortoperteknikern hur halskragen satt på Love när han står i ståskalet men hon tyckte det var inget bra alls så den idén skippade vi. Love blev bara missnöjd när vi satte på den och klumpig var den så väntar nu på en annan sorts krage för att se om det blir bra men den kommer inte förrän nästa år. Sen körde vi hem igen.

I eftermiddags krampade han så får väl se om det är nåt på g. Det var en väldigt vanlig och mild kramp, så jäkla sjukt att sitta där med honom innan den släpper. Känns så sjukt att jag fortfarande kan bli så förvånad över att det är mitt barn det händer. Eller kanske det är helt normal reaktion. Det är det nog.

Inatt har Maria sällskap av den nya assistenten. Love har sovit HELA eftermiddagen så förhoppningsvis är han vaken mycket inatt. Bra om hon får se vad man gör då.

Imorgon ska det julhandlas lite sen drar jag och barnen till Kyrkhult för att träffa Elin och barnen. Elin har en bebispulka vi kunde få så den får Love prova. Kanske han gillar att åka i vår gamla backe!!!

Malin- hoppas ni får ordning på kramperna nu. 3 på en natt blir man ju nervös över. Kram på er!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0